Aanvraag ActiveCampaign

Leuk dat je geinteresseerd bent in een account voor ActiveCampaign. Via onderstaand formulier vraag je je gratis trial voor ActiveCampaign aan. Heb je al een ActiveCampaign-account? Vraag dan een gratis trial voor Conversations aan. Geef in onderstaand formulier dan ook je accountnaam door, zodat we dit voor je in kunnen richten. Heb je nog geen account? Kies dan een accountnaam waarmee je je trial aanmaakt. Dit kan bijvoorbeeld je bedrijfsnaam zijn.

Na het verzenden van dit formulier, ontvang je een bevestiging van je aanvraag op het door jou opgegeven e-mailadres. Ook je accountgegevens ontvang je op dit adres. Je trial start wanneer je deze gegevens hebt ontvangen. Veel plezier met ActiveCampaign!

 

Heb je hulp nodig?

Speciaal voor jou ontwikkelden we een quick start serie om je op weg te helpen in ActiveCampaign. In verschillende whitepapers nemen we je mee in onder andere het instellen van je account, de wereld van (verzend)lijsten en marketingautomation. Download nu gratis de eerste whitepaper: drie tips voor het instellen van je ActiveCampaign-account.

Download de quick start