Digital Analytics

Digital Analytics

Je bent actief online en besteed er relatief best wel wat tijd aan. Digital Analytics is het meten en analyseren van deze online activiteiten. Zo zorg je ervoor dat je aanstuurt op basis van cijfers in plaats van onderbuik gevoel.

Digital Analytics van je website.

Je website is het middelpunt van je online communicatie. Je wilt graag weten wat je bezoekers op je site doen en of dat wel is wat je wilt dat ze doen. Zit de structuur van je site wel goed in elkaar. Wordt je op de juiste manier gevonden en kopen bezoekers vanuit Google op de juiste pagina’s terecht. Wordt je überhaupt wel gevonden.  Door je site goed te analyseren en te blijven monitoren zie je wat er wel of niet gebeurd en kun je op het juiste moment ingrijpen.

Digital analytics van je social media.

Naast je website ben je ook actief in een aantal sociale media kanalen. Je post regelmatig relevante content en daar wordt goed op gereageerd. Zie ook werkelijk waar er over jou, jouw bedrijf en je diensten wordt gesproken? Je gaan niet dagelijks alle kanalen afstruinen om te kijken of je ergens wordt genoemd of dat er een relevant onderwerp actueel is waar je zekers je mening moert laten zien. Door het monitoren van social media, blogs en nieuwssites krijg je vanzelf een melding als er over je gesproken wordt, real-time! Ze kun je snel reageren en koste het je niet te veel tijd om alles bij te houden.

Digital analytics rapportages.

Er is veel informatie uit je website en social media te halen. Samen kijken welke informatie voor jou van belang is. Deze informatie krijg je via rapportages in je mailbox of via een online dashboard. Zo heb je altijd de juiste informatie beschikbaar. Eventueel bespreken we deze informatie zodat je de juiste acties aan de informatie kan koppelen.

Meer informatie over digital analytics of een offerte?

Via de onderstaande buttons kun je zelf informatie of een offerte aanvragen. We komen graag in contact met je om je meer over Digital Analytics uit te leggen en de mogelijkheden te bespreken. Natuurlijk geheel vrijblijvend!

Vraag online een offerte aan en start met ondersteuning van DeOnlineStrateeg.nl.

Gerelateerde producten