Online eventcommunicatie

Online Eventcommunicatie

Bij het organiseren van een event hoeft niemand je uit te leggen dat online eventcommunicatie belangrijk is. Naarmate de datum dichterbij komt verschuift je prioriteit van communicatie naar organisatie.

Online eventcommunicatie is samenwerken.

Op het moment dat de prioriteiten verschuiven naar het event zelf neem DeOnlineStrateeg.nl de online communicatie over. Daarvoor moeten er wel goede afspraken zijn. Door DeOnlineStrateeg.nl al vroeg in het proces aan te haken kan er een goed plan voor de communicatie worden gemaakt en zal de overgang soepel verlopen. Wij nemen de communicatie over en rapporteren over de voortgang.

Contentcreatie tijdens het event.

Communicatie stopt niet bij aanvang van je event. Ook tijdens het event wordt er verder gecommuniceerd. Informatie, kennis en sfeer impressies worden gedeeld. DeOnlineStrateeg.nl werkt hiervoor samen met verschillende organisaties om zo kwalitatief goede content te creëren.
Bij zakelijke events is het ook mogelijk om keynote’s / lezingen / seminars te registreren en later, eventueel betaald, online aan te bieden.

Rapportage online eventcommunicatie

Na afloop van je evenement leveren we een rapportage op van het effect en bereik van de communicatie. Handige data om te kijken naar de verbeteringen tov van een vorige editie of te gebruiken bij een volgende editie. In deze eind rapportage kijken naar de communicatie vooraf, tijdens en na het event. Ook geven we een aanbeveling voor een volgende editie. Deze rapportage staat los van de tussentijdse rapportages.

Meer informatie over online eventcommunicatie of een offerte?

Via de onderstaande buttons kun je zelf informatie of een offerte aanvragen. We komen graag in contact met je om je meer over online eventcommunicatie uit te leggen en de mogelijkheden te bespreken. Natuurlijk geheel vrijblijvend!

Vraag online een offerte aan en start met ondersteuning van DeOnlineStrateeg.nl.

Gerelateerde producten