Online marketing academie

Online marketing academie

De juiste kennis is belangrijk voor een succes volle online strategie. Via onze Online marketing academie hou je deze kennis op pijl. Volg verschillende workshops of laat jezelf of een collega via ons bijscholen d.m.v. ons online platform.

Workshops van de online marketing academie

De online marketing academie is een onderdeel van DeOnlineStrateeg.nl. Vanuit de academie worden verschillende workshops georganiseerd over onderwerpen die gerelateerd zijn aan online marketing. Deze workshops zijn zowel op basis van open inschrijvingen als besloten incompany trainingen. Zo is er altijd wel een workshop die aan je wensen aansluit. Zo niet dan maken we er een voor je incompany training.

Online marketing kan je leren.

Als je vraagt naar de achtergrond van sommige online marketeers kom je soms vreemde combinaties tegen. Een geschiedenisleraar die nu jouw online marketing oppakt, online marketing kun je dus leren. De Online marketing academie heeft een online portal waarin je een complete training kunt volgen. Onder begeleiding van DeOnlineStrateeg.nl nemen we je via een online programma mee in de wereld van de online marketing. Na afronding van het traject kun je zelf de online marketing van je organisatie oppakken en tot een succes brengen. DeOnlineStrateeg.nl kun je dan gebruiken als vraagbaak.
Trouwens, mijn achtergrond is een studie digitale communicatie in de jaren 90.

Het SALE model en de online marketing academie.

Bij het starten van een traject in de online marketing academie gaan we gezamenlijk aan de gang. Je leert de ins en outs van online marketing op basis van het SALE model. Sale staat voor Seduce, Activate, Liberate & Engage. Dit model beschrijft de verschillende stappen die een klant doorloopt tot het moment dat hij jouw product of merk omarmd.

Meer informatie over de online marketing academie of een offerte?

Via de onderstaande buttons kun je zelf informatie of een offerte aanvragen. We komen graag in contact met je om je meer over social media uit te leggen en de mogelijkheden te bespreken. Natuurlijk geheel vrijblijvend!

Vraag online een offerte aan en start met ondersteuning van DeOnlineStrateeg.nl.

Gerelateerde producten