Online strategie

Online Strategie

Bij de lancering van een bedrijf, product of dienst is de marketing essentieel. Hoe ga je online marketing daarin betrekken? Samen met DeOnlineStrateeg.nl wordt een online strategie opgesteld. Zo kun je gestructureerd gaan starten.

Waarom een online strategie.

Door het opstellen van een online strategie bepaal je welke stappen je waarom gaan nemen in je online communicatie. Aan deze strategie koppelen we ook targets. Het meten van de effectiviteit van een strategie is belangrijk om op tijd te kunnen bijsturen.
Het uiteindelijke product, jouw online strategie, is een levend document. Je speelveld online veranderd continu. Je collega bedrijven en de platformen zoals Google zitten ook niet stil. Daar moet je op anticiperen.

Online strategie sessie.

Voor het opstellen van een strategie starten we met een strategie sessie. In deze sessie kijken we naar je plannen en hoe we dit online kunnen gaan communiceren. Daarnaast kijken we ook hoe we dit inpassen in je dagelijkse werkzaamheden. Als je alles zelf moet doen heb je beperkte tijd, DeOnlineStrateeg.nl kan wat zaken overnemen, maar het blijft het samenwerking. Als je de beschikking hebt over een medewerker die dit voor je gaat doen kunnen we kijken hoe we de werkzaamheden gaan inplannen en of de kennis op niveau is. We kunnen deze medewerker eventueel trainen.

Roadmap in een online strategie.

Bij de lancering vaneen product of dienst maken we ook een roadmap. Hierbij kijken we naar de status van je nieuwe product of dienst en wat we in welke fase moeten gaan communiceren. Een onderdeel kan daarbij de lancering van een website of webshop zijn. Of het opschalen van een online shop. Zo blijft duidelijk wat de stappen zijn, aan de hand van deze roadmap maken we de andere planningen.  Veranderd de roadmap, dan zal misschien ook de strategie en ander planningen mee veranderen.

Meer informatie over online strategie of een offerte voor een sessie?

Via de onderstaande buttons kun je zelf informatie of een offerte aanvragen. We komen graag in contact met je om je meer over het opstellen van een online strategie uit te leggen en de mogelijkheden te bespreken. Natuurlijk geheel vrijblijvend!

Vraag online een offerte aan en start met ondersteuning van DeOnlineStrateeg.nl.

Gerelateerde producten