Social media plan

Social media is een hot item, maar wat kunt u er mee? Wat moet u absoluut niet doen? Welke social media is voor u van belang? U kunt u zelf in het diepe gooien en zelf op zoek gaan naar de juiste weg in sociel media land. DeOnlineStrateeg.nl kan u begeleiden in het uitrollen van Social media. Samen met DeOnlineStrateeg bepaald u een strategie en worden de verschillende kanalen uitgerold en vomgegeven.
De gehele strategie wordt in een Social media plan voor uw bedrijf vastgelegd. Het belangrijkste doel is het verhogen van het verkeer naar uw website en de naamsbekendheid (Awareness & Branding) van uw onderneming. Een tweede belangrijk punt is het monitoren van social media op berichten over uw onderneming. Dat kan op Hyves, FaceBook, LinkedIn & Twitter. Maar ook in de diverse blogs en fora kan een discussie over uw bedrijf of product worden gestart. Door dit te monitoren kunt u daar op het juiste moment en op de juiste manier op reageren. Vele grote organisatie maken hier al dankbaar gebruik van en hebben zogenaamde WebCare teams gestart.

In het plan wordt ook aandacht besteed aan de integratie van social media in uw organisatie. Gaat u de social media centraal beheren of gaat u uw medewerkers inzetten als social media ambassadeurs? Dit zijn de twee uitersten, er vele mogelijkheden om het socialmedia gebruik in uw organisatie te beheren.

Online Interactie

imonitoring

Haal meer rendement uit online interactie.

Wij ondersteunen u in het inrichten en het gebruik van iMonitoring.

Vraag nu een proefaccount aan. Wij nemen dan contact met u op!

Adres

adres

Bezoekadres:
Esdoornstraat 3, 8021 WB Zwolle
Postadres:
Watersniphof 39, 8043 JR Zwolle

Stuur een bericht via FaceBook

Vacatures Stage

adres

DeOnlineStrateeg.nl heeft vanaf september 2018 nog een stageplaats beschikbaar.
MBO: Media vormgever / Media Redacteur
HBO: Communicatie / DMC.

Lees meer over deze vacatures