Twitter is maar één vorm van Social Media, die al gemeengoed is onze maatschappij. Social Media is een verzamelnaam voor alle internet-toepassingen, waarmee het mogelijk is om informatie met elkaar te delen op een gebruiksvriendelijke en vaak leuke wijze. Voor het zakelijk gebruik van Social Media moet een gedegen plan worden opgesteld. Er zijn namelijk veel do's en don'ts. Toch kan Social Media wel degelijk iets opleveren zonder dat het veel tijd kost.

De vraag of uw bedrijf beschikt over een website wordt nagenoeg niet meer gesteld. Men gaat er eigenlijk klakkeloos vanuit dat u zakelijk online actief bent. Het is vandaag de dag meer een kwestie van hoe effectief uw website is. Krijgt u voldoende bezoekers? Levert de investering in online-activiteiten het gewenste resultaat op? Maar nog belangrijker: Heeft u nog grip op alle nieuwe online ontwikkelingen en de kennis om ze toe te passen voor uw bedrijf?

Het inzetten van online marketing is noodzakelijk voor promotie van uw website en/of webshop. Met meer bezoekers krijgt u meer conversie en worden uw online doelstellingen sneller behaald. Online marketing kent meerdere instrumenten om in te zetten. Vooral zoekmachine optimalisatie en het adverteren op zoekmachine-sites zijn cruciale aandachtspunten. Ook speelt de techniek achter uw website een belangrijke rol.

Online Interactie

imonitoring

Haal meer rendement uit online interactie.

Wij ondersteunen u in het inrichten en het gebruik van iMonitoring.

Vraag nu een proefaccount aan. Wij nemen dan contact met u op!

Adres

adres

Bezoekadres:
Esdoornstraat 3, 8021 WB Zwolle
Postadres:
Watersniphof 39, 8043 JR Zwolle

Stuur een bericht via FaceBook

Vacatures Stage

adres

DeOnlineStrateeg.nl heeft vanaf september 2018 nog een stageplaats beschikbaar.
MBO: Media vormgever / Media Redacteur
HBO: Communicatie / DMC.

Lees meer over deze vacatures