DeOnlinestrateeg.nl, wie of wat zijn wij?

Online communicatie is een onderdeel in uw communicatie plan dat er tegenwoordig bij hoort. Wat is het verhaal van uw bedrijf? Is uw website (nog) het visitekaartje van uw bedrijf? Word er in de verschillend sociale kanalen zoals Instagram, Facebook en/of LinkedIn gecommuniceerd?. Helaas laten veel ondernemers kansen liggen bij het online communiceren, en dat is jammer! Het actief inzetten van online toepassingen draagt bij aan het behalen van uw doelstellingen.

Het is niet meer van deze tijd om genoegen te nemen met het éénmalig plaatsen van een digitale folder op internet en deze te pushen via sociale media. Online media hoort deel uit te maken van het communicatie- en marketingplan. Leg bijvoorbeeld vast welk doel u met uw website wilt behalen. Meer naamsbekendheid? Hogere verkoopcijfers? Met een goede strategie zijn er legio mogelijkheden. Koppel daar de juiste meetinstrumenten aan en u krijgt ook nog eens inzicht in hoe uw website ‘het doet’ en of u uw doelstellingen haalt.

Wilt u meer werk maken van uw online communicatie of de online klantbeleving? DeOnlineStrateeg.nl kijkt graag samen met u naar de mogelijkheden. Er wordt een verbeterplan opgesteld en de aanbevelingen uit dit plan worden in samenspraak met u uitgevoerd. Deze aanbevelingen kunnen alle elementen van de website raken; van vormgeving, navigatie en teksten tot het optimaliseren van de vindbaarheid in de zoekmachines. Vooral dit laatste aspect verdient veel aandacht. U wilt immers snel gevonden worden op het wereldwijde web. Zo kan DeOnlineStrateeg.nl u ook adviseren bij een online reclamecampagne.

Werkt u aan een nieuw concept? Neem een goede online strategie mee in de ontwikkeling van het concept. Wij geven u graag advies op maat en coördineren de volledige ontwikkeling van online applicaties. Van eenvoudige website tot complexe webshop. DeOnlineStrateeg.nl werkt hiervoor samen met een aantal partners, maar is tijdens het ‘bouwproces’ uw partner. Tijdens de ontwikkeling wordt een goede zoekmachine optimalisatie niet uit het oog verloren. Desgewenst worden diverse tools ingebouwd om uw website na oplevering voortdurend te analyseren, waardoor uw bedrijf optimaal profiteert van het effectief inzetten van online toepassingen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

DeOnlineStrateeg.nl hecht veel waarde aan de samenleving. Niet alleen houden wij hier rekening mee in ons dagelijks werk, maar ook daarbuiten willen we hierin een belangrijke rol spelen en deel uitmaken van de wereld om ons heen. Vanuit dit oogpunt zijn we betrokken bij verschillende organisaties waar we onze diensten belangeloos ter beschikking stellen.

intermezzoDit nazorgcentrum voor kankerpatiënten bestaat sinds januari 2010. Bij de start is er een website ontwikkeld. Nu, meer dan 8 jaar later, is dit centrum verder gegroeid en is het tijd om de website ook verder te professionaliseren. DeOnlineStrateeg.nl is betrokken bij de opzet van deze nieuwe website en de uitrol van social media bij IntermeZZo.
De website van intermeZZo is te vinden via http://www.intermezzo-zwolle.nl/.

 

ronaldmcdonaldhuiszwolleEen Ronald McDonald Huis biedt een thuis aan ouders van zieke of gehandicapte kinderen, vlak bij het (psychiatrisch) ziekenhuis of revalidatiecentrum. Na de start op 4 april 2003 heeft het huis vele gezinnen een tijdelijk onderdak gegeven tijdens de opname van hun kind in het ziekehuis.

Ook het Ronald McDonald Huis in Zwolle gaat met de tijd mee en benaderde DeOnlineStrateeg.nl voor ondersteuning bij het uitrollen van Social Media. DeOnlineStrateeg.nl pakte dit project geheel belangeloos op.
De website van Ronald McDonald huis Zwolle is te vinden op http://www.ronaldmcdonaldhuiszwolle.nl

De Vacatures bij DeOnlineStrateeg.nl

StageDeOnlineStrateeg.nl heeft nog 1 stageplaats beschikbaar.

MBO: Media vormgever / Media Redacteur
HBO: Communicatie / DMC

Wordt jij elke ochtend wakker van je mobiel om je social media te checken?
Ben je zo digitaal minded dat je alleen nog maar online communiceert?
Ben je handig met social media?
Heb je een 9 – 5 mentaliteit?

Dan zijn we niet op zoek naar jou!

We zoeken een stagair(e) die passie heeft voor online communicatie maar zeker ook gewoon kan communiceren met de klant. Je weet de ins en outs van online media en wilt je daar nog verder in verdiepen.
Wil je dit doen als stage vanuit je HBO opleiding Communicatie / DMC?
Is deze HBO opleiding je volgende stap maar zoek je nu een stageplaats voor je MBO Media Redacteur opleiding?

Voor de periode vanaf september 2018 hebben we nog een stageplaats ter beschikking?

Dan zoeken we je zeker!

Bij het begin van je stage geef je aan wat je wilt leren en waar je je in wilt verdiepen. Wij geven aan waarin je ons kunt ondersteunen. Gezamelijk gaan we je stage vormgeven.
Je gaat je in iedergeval bezig houden met online strategieën, opzetten van online campagnes en het monitoren en analyseren van online communicatie. De vervolg stap is natuurlijk het maken van een advies richting een opdrachtgever over wat hij of zij kan verbeteren.
Vanuit de Creatieve Coöperatie worden ook verschillende workshops georganiseerd voor de stagaires bij de verschillende bedrijven. De koppeling opleiding <-> bedrijfsleven is hier optimaal!


Geen HBO, geen Media redacteur maar weet je wel de klant te helpen met het uitrollen van nieuwe toepassingen op zijn website?
Kun je zijn huisstijl / template verder doorvoeren in zijn online uitingen. Ben je toevallig een MBO Media vormgever met technische kennis? Dan zoeken we je ook!!!

Je past de websites van klanten aan en onderzoekt de mogelijkheden voor nieuwe toepassingen uit. Je adviseert de opdrachtgever over de mogelijkheden, en voert deze ook uit binnen de afgesproken termijn / kosten.
Er is genoeg te doen en te leren, geef aan wat die doelen voor jouw zijn!

We houden niet van brieven en cv’s, wij zijn meer van mail en Linkedin. Reageer online en misschien kun je vanaf februari 2018 mee ondernemen met DeOnlineStrateeg.nl!

(Oh ja, je moet dus wel passie hebben voor het ondernemen)