DeOnlinestrateeg.nl, wie of wat zijn wij?

We communiceren inmiddels in een digitale wereld. DeOnlineStrateeg.nl ondersteund bedrijven en organisaties met die communicatie. DeOnlineStrateeg.nl is een full-service bureau dat samenwerkt met verschillende professionals.
Een traject bij DeOnlineStrateeg.nl betekend dat we gezamenlijk gaan kijken naar het verhaal achter de organisatie. Met een goed verhaal kunnen we de juiste content creëren en dit via verschillende kanalen delen. Door dit op een juiste manier in te zetten kan die uw zichtbaarheid vergroten en daardoor de omzet verhogen.
Bij DeOnlineStrateeg.nl gaan we voor het duurzame effect. Geen snelle quick-wins, maar structurele verbeteringen in je online communicatie. Daarnaast maken we het geheel inzichtelijk door de communicatie op een het juiste manier te analyseren. We geven je de juiste data zodat je daarop kunt sturen. Geen onderbuik gevoel, maar concrete data.
Alles wat we voor je opzetten of inrichten wordt jouw eigendom. Data is inmiddels het meest kostbare bezit van je organisatie. Wij vinden dat jij eigenaar moet zijn en blijven van die data.

Na de eerste gesprekken hopen we altijd dat we een offerte mogen maken. Deze offerte is altijd maatwerk, daarin willen we zo transparant mogelijk zijn. We beseffen dat onlinemarketing soms als gebakken lucht wordt gezien. En dat de tarieven soms vaag zijn. We geven continu aan wat we doen en wat je mag verwachten. En stopt de samenwerking? Dan neem je de data etc gewoon mee, want die is van jou. Het kan natuurlijk zo zijn dat dit technisch niet mogelijk is, maar dat is dan ook geen verassing want ook de communicatie is open.
We communiceren in een digitale wereld, maar dat wil niet zeggen dat het vaag is met wild west taferelen….. We houden gewoon van openheid en duidelijkheid.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

DeOnlineStrateeg.nl hecht veel waarde aan de samenleving. Niet alleen houden wij hier rekening mee in ons dagelijks werk, maar ook daarbuiten willen we hierin een belangrijke rol spelen en deel uitmaken van de wereld om ons heen. Vanuit dit oogpunt zijn we betrokken bij verschillende organisaties waar we onze diensten belangeloos ter beschikking stellen.

Dit nazorgcentrum voor kankerpatiënten bestaat sinds januari 2010. Bij de start is er een website ontwikkeld. Nu, meer dan 8 jaar later, is dit centrum verder gegroeid en is het tijd om de website ook verder te professionaliseren. DeOnlineStrateeg.nl is betrokken bij de opzet van deze nieuwe website en de uitrol van social media bij IntermeZZo.
De website van intermeZZo is te vinden via http://www.intermezzo-zwolle.nl/.

 

Een Ronald McDonald Huis biedt een thuis aan ouders van zieke of gehandicapte kinderen, vlak bij het (psychiatrisch) ziekenhuis of revalidatiecentrum. Na de start op 4 april 2003 heeft het huis vele gezinnen een tijdelijk onderdak gegeven tijdens de opname van hun kind in het ziekehuis.

Ook het Ronald McDonald Huis in Zwolle gaat met de tijd mee en benaderde DeOnlineStrateeg.nl voor ondersteuning bij het uitrollen van Social Media. DeOnlineStrateeg.nl pakte dit project geheel belangeloos op.
De website van Ronald McDonald huis Zwolle is te vinden op http://www.ronaldmcdonaldhuiszwolle.nl

De Vacatures bij DeOnlineStrateeg.nl

DeOnlineStrateeg.nl heeft elke periode een stageplaats beschikbaar. Voor de eerste periode in 2020  (februari – juli) zijn we al voorzien.

 

MBO: Media vormgever / Media Redacteur
HBO: Communicatie / DMC

Word jij elke ochtend wakker van je mobiel om je social media te checken?
Ben je zo digitaal minded dat je alleen nog maar online communiceert?
Ben je handig met social media?
Heb je een 9 – 5 mentaliteit?

Dan zijn we niet op zoek naar jou!

We zoeken een stagiair(e) die passie heeft voor online communicatie maar zeker ook gewoon kan communiceren met de klant. Je weet de ins en outs van online media en wilt je daar nog verder in verdiepen.
Wil je dit doen als stage vanuit je HBO opleiding Communicatie / DMC?
Is deze HBO opleiding je volgende stap maar zoek je nu een stageplaats voor je MBO Media Redacteur opleiding?

Voor de periode vanaf september 2020 hebben we nog een stageplaats ter beschikking?

Dan zoeken we je zeker!

Bij het begin van je stage geef je aan wat je wilt leren en waar je je in wilt verdiepen. Wij geven aan waarin je ons kunt ondersteunen. Gezamenlijk gaan we je stage vormgeven.
Je gaat je in ieder geval bezig houden met online strategieën, opzetten van online campagnes en het monitoren en analyseren van online communicatie. De vervolg stap is natuurlijk het maken van een advies richting een opdrachtgever over wat hij of zij kan verbeteren.
Vanuit de Creatieve Coöperatie worden ook verschillende workshops georganiseerd voor de stagiaires bij de verschillende bedrijven. De koppeling opleiding <-> bedrijfsleven is hier optimaal!


Geen HBO, geen Media redacteur maar weet je wel de klant te helpen met het uitrollen van nieuwe toepassingen op zijn website?
Kun je zijn huisstijl / template verder doorvoeren in zijn online uitingen. Ben je toevallig een MBO Media vormgever met technische kennis? Dan zoeken we je ook!!!

Je past de websites van klanten aan en onderzoekt de mogelijkheden voor nieuwe toepassingen uit. Je adviseert de opdrachtgever over de mogelijkheden, en voert deze ook uit binnen de afgesproken termijn / kosten.
Er is genoeg te doen en te leren, geef aan wat die doelen voor jouw zijn!

We houden niet van brieven en cv’s, wij zijn meer van mail en LinkedIn. Reageer online en misschien kun je vanaf september 2020 mee ondernemen met DeOnlineStrateeg.nl!

(Oh ja, je moet dus wel passie hebben voor het ondernemen)