Online Marketing

Het inzetten van online marketing is noodzakelijk voor promotie van uw website en/of webshop. Met meer bezoekers krijgt u meer conversie en worden uw online doelstellingen sneller behaald. Online marketing kent meerdere instrumenten om in te zetten. Vooral zoekmachine optimalisatie en het adverteren op zoekmachine-sites zijn cruciale aandachtspunten. Ook speelt de techniek achter uw website een belangrijke rol.

Zodra uw website online staat, wilt u dat deze wordt gevonden en voor u gaat werken. Dit bereikt u met een effectieve online campagne, waarbij de online strateeg.nl u ondersteunt. De eerste stap is een zoekmachine optimalisatie, waardoor uw website beter wordt gevonden door zoekmachines als Google, Bing en Yahoo. Door het gebruik van de juiste trefwoorden leidt een zoekmachine de bezoeker makkelijker naar uw website of specifieke pagina.

Een volgende stap is het adverteren op zoekmachines. Uw link, eventueel in de vorm van uw bedrijfslogo of een banner, komt met een kleine omschrijving bij de gesponsorde links te staan. U betaalt vaak per klik op uw link en/of per keer dat uw link wordt getoond.

Door de combinatie van de juiste trefwoorden en het online adverteren creëert u prima zichtbaarheid.

Ook een goede waardering van uw site leidt tot een hogere 'ranking' in de zoekmachines. Dit is meetbaar door zogenaamde backlinks naar uw site. Een backlink is een link vanaf een andere website naar uw website. Het aantal inkomende links of verwijzingen zijn een graadmeter voor de populariteit van een website.

Overigens is er wel onderscheid in links. Zo hebben links op een verzamelpagina, zoals Startpagina.nl, minder waarde dan links gebaseerd op het onderwerp van uw website, de zogenaamde keyword link. Een backlink op een site die zelf veel gelinkt wordt, en daardoor een soort authoriteit is op bepaald gebied, heeft ook meer waarde. Toch heeft de keyword link de voorkeur, waarbij het relevant is om deze te plaatsen op sites met dezelfde achtergrond of over hetzelfde onderwerp als uw website, zoals bijvoorbeeld een branche website.

Ziet u met al deze links door de bomen het bos niet meer, dan is de online strateeg.nl er om u op weg te helpen.

Meer in deze categorie: Online Strategie »

Online Interactie

imonitoring

Haal meer rendement uit online interactie.

Wij ondersteunen u in het inrichten en het gebruik van iMonitoring.

Vraag nu een proefaccount aan. Wij nemen dan contact met u op!

Adres

adres

Bezoekadres:
Esdoornstraat 3, 8021 WB Zwolle
Postadres:
Watersniphof 39, 8043 JR Zwolle

Stuur een bericht via FaceBook

Vacatures Stage

adres

DeOnlineStrateeg.nl heeft vanaf september 2018 nog een stageplaats beschikbaar.
MBO: Media vormgever / Media Redacteur
HBO: Communicatie / DMC.

Lees meer over deze vacatures