Kees Kellendonk, Veiligvoedsel.nl

Sinds ruim twee jaar ondersteunt DeOnlineStrateeg.nl de organisatie Veilig Voedsel met hun online marketing. Op regelmatige basis geven ze advies, en bieden inhoudelijke en technische ondersteuning aan de marketing- en communicatiemedewerker van Veilig Voedsel.

Kees Kellendonk, Manager sales & Innovatie: “We doen een heleboel zelf op het gebied van marketing. Voor de technische kant van online marketing werken we graag samen met een expert. DeOnlineStrateeg.nl doet bijvoorbeeld het technisch beheer de website. Ze hebben strategisch advies gegeven over de koppeling tussen de website en onze module voor e-learning en de koppeling aan betalings-modules. Daarnaast hebben we samen een social media campagne opgezet om onze naamsbekendheid te vergroten. Aan de hand van de metingen en de rapportages die daaruit volgen, ontstaat er een spoorboekje voor de online marketingstrategie.”

Hoe is het om met Martin Koekenberg samen te werken? “Hij is een specialist op zijn gebied, en levert maatwerk. Soms is hij wat technisch, maar we kunnen prima samenwerken. Hij brengt meer bewustzijn in hoe je online betere resultaten kunt behalen. Het is echt een vak. Je kunt het zo zien: als je de zool van je schoen kunt plakken, betekent dat nog niet dat je je schoen ook goed passend kunt maken. Daar heb je toch echt een schoenmaker voor nodig. Zo heb je de expertise van DeOnlineStrateeg.nl nodig voor online marketing.”

Onze kleine lettertjes

Copyright © 2017, 2021 DeOnlineStrateeg.nl
Copyright © 2017, 2021 DeOnlineStrateeg.nl