Rob Bults, Zwolle Unlimited

DeOnlineStrateeg.nl biedt online ondersteuning aan de evenementen Zwolle Unlimited en het WereldBeroemde VerhalenFestival.

“DeOnlineStrateeg.nl regelt al drie jaar alles aan ‘de achterkant’,” zegt Rob Bults, organisator van de festivals. Hij klinkt haast opgelucht als hij dat zegt. Want de marketingcampagnes voor de evenementen maken ze zelf, “maar het technische stuk is toch behoorlijk specifiek. DeOnlineStrateeg.nl zorgt dat de online campagnes goed geregeld en afgedekt zijn. Ook meten en monitoren ze wat we online doen. En dat is waardevol, want met die informatie kunnen wij telkens een strakkere strategie opzetten.”

“Met een bedrijf als DeOnlineStrateeg.nl moet je langere tijd samenwerken. Daar heb je het meeste aan, want over de langere termijn kun je het beste zien wat online wel werkt en wat niet. Daardoor begin je langzamerhand je publiek beter te begrijpen en kun je hen ook echt bereiken met je campagne. Zonder deze inzichten en resultaten, zouden onze evenementen chaotischer zijn.”

“Naast event-communicatie zorgde DeOnlineStrateeg.nl er onlangs voor dat de site voor ons nieuwe verhalenfestival technisch helemaal klopt. Inclusief de kaartverkoop. Ze denken strategisch mee en weten precies hoe je een site het beste kunt inrichten”

Hoe is het om samen te werken met Martin Koekenberg? “Het is niet altijd makkelijk praten met techneuten, maar Martin is gelukkig niet eigenwijs. Hij is juist soepel en meegaand. Hij probeert je echt te snappen en kan dan ook weer die vertaalslag maken naar de techniek. Ik denk dat je niemand vindt in deze technische vakgebied die meer dienstverlenend is dan Martin.”

Martin werkt ook prettig samen met de groepen vrijwilligers die meewerken aan onze festivals. Samen met hen en een groep studenten uit de Creatieve Coöperatie doen zij ieder jaar de verslaggeving van de evenementen. Ze nemen ons daar ontzettend veel werk mee uit handen.”

Rob Bults – Zwolle Unlimited

“DeOnlineStrateeg neemt ons ontzettend veel werk uit handen.”

Onze kleine lettertjes

Copyright © 2017, 2021 DeOnlineStrateeg.nl
Copyright © 2017, 2021 DeOnlineStrateeg.nl