Visie

Is uw website het visitekaartje van uw bedrijf? Of is er ooit een website ontwikkelt om maar te voldoen aan de opvatting dat je als bedrijf gewoon een website hoort te hebben. Helaas laten veel ondernemers kansen liggen bij het online promoten van hun bedrijf. De website blijkt vaak het ondergeschoven kindje, terwijl aan traditionele media, zoals advertenties, wel veel aandacht wordt besteed. En dat is jammer, want het actief inzetten van online toepassingen draagt bij aan het behalen van uw doelstellingen.

Het is niet meer van deze tijd om genoegen te nemen met het éénmalig plaatsen van een digitale folder op internet en deze te bestempelen als je website. Tegenwoordig mogen online media eigenlijk niet meer ontbreken in de bedrijfsvoering. En horen deze deel uit te maken van het communicatie- en marketingplan. Leg bijvoorbeeld vast welk doel u met uw website wilt behalen. Meer naamsbekendheid? Hogere verkoopcijfers? Met een goede strategie zijn er legio mogelijkheden. Koppel daar de juiste meetinstrumenten aan en u krijgt ook nog eens inzicht in hoe uw website 'het doet' en of u uw doelstellingen haalt.

Wilt u meer werk maken van uw website? DeOnlineStrateeg.nl kijkt graag samen met u naar de mogelijkheden. Er wordt een verbeterplan opgesteld en de aanbevelingen uit dit plan worden in samenspraak met u uitgevoerd. Deze aanbevelingen kunnen alle elementen van de website raken; van vormgeving, navigatie en teksten tot het kiezen van zogenaamde keywords voor de zoekmachines. Vooral dit laatste aspect verdient veel aandacht. U wilt immers snel gevonden worden op het wereldwijde web. Zo kan DeOnlineStrateeg.nl u ook adviseren bij een online reclamecampagne.

Ook voor een nieuw te bouwen website bent u bij DeOnlineStrateeg.nl aan het goede adres. Wij geven u graag advies op maat en verzorgen de volledige ontwikkeling van online applicaties. Van eenvoudige website tot complexe webshop. DeOnlineStrateeg.nl werkt hiervoor samen met een aantal partners, maar is tijdens het 'bouwproces' uw aanspreekpunt. Tijdens de ontwikkeling wordt een goede zoekmachine optimalisatie niet uit het oog verloren. Desgewenst worden diverse tools ingebouwd om uw website na oplevering voortdurend te analyseren, waardoor uw bedrijf optimaal profiteert van het effectief inzetten van online toepassingen.

Online Interactie

imonitoring

Haal meer rendement uit online interactie.

Wij ondersteunen u in het inrichten en het gebruik van iMonitoring.

Vraag nu een proefaccount aan. Wij nemen dan contact met u op!

Adres

adres

Bezoekadres:
Esdoornstraat 3, 8021 WB Zwolle
Postadres:
Watersniphof 39, 8043 JR Zwolle

Stuur een bericht via FaceBook

Vacatures Stage

adres

DeOnlineStrateeg.nl heeft vanaf september 2018 nog een stageplaats beschikbaar.
MBO: Media vormgever / Media Redacteur
HBO: Communicatie / DMC.

Lees meer over deze vacatures