Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

mvoDeOnlineStrateeg.nl hecht veel waarde aan de samenleving. Niet alleen houden wij hier rekening mee in ons dagelijks werk, maar ook daarbuiten willen we hierin een belangrijke rol spelen en deel uitmaken van de wereld om ons heen. Vanuit dit oogpuntzijn we betrokken bij verschillende organisaties waar we onze diensten belangeloos ter beschikking stellen.intermezzoDit nazorgcentrum voor kankerpatiënten bestaat sinds januari 2010. Bij de start is er een website ontwikkeld. Nu, meer dan een jaar later, is dit centrum verder gegroeid en is het tijd om de website ook verder te professionaliseren. DeOnlineStrateeg.nl is betrokken bij de opzet van deze nieuwe website en de uitrol van social media bij IntermeZZo.
De website van intermeZZo is te vinden via http://www.intermezzo-zwolle.nl/.

 

ronaldmcdonaldhuiszwolleEen Ronald McDonald Huis biedt een thuis aan ouders van zieke of gehandicapte kinderen, vlak bij het (psychiatrisch) ziekenhuis of revalidatiecentrum. Na de start op 4 april 2003 heeft het huis vele gezinnen een tijdelijk onderdak gegeven tijdens de opname van hun kind in het ziekehuis.

Ook het Ronald McDonald Huis in Zwolle gaat met de tijd mee en benaderde DeOnlineStrateeg.nl voor ondersteuning bij het uitrollen van Social Media. DeOnlineStrateeg.nl pakt dit project geheel belangeloos op.
De website van Ronald McDonald huis zwolle is te vinden op http://www.ronaldmcdonaldhuiszwolle.nl

 

Online Interactie

imonitoring

Haal meer rendement uit online interactie.

Wij ondersteunen u in het inrichten en het gebruik van iMonitoring.

Vraag nu een proefaccount aan. Wij nemen dan contact met u op!

Adres

adres

Bezoekadres:
Esdoornstraat 3, 8021 WB Zwolle
Postadres:
Watersniphof 39, 8043 JR Zwolle

Stuur een bericht via FaceBook

Vacatures Stage

adres

DeOnlineStrateeg.nl heeft vanaf september 2018 nog een stageplaats beschikbaar.
MBO: Media vormgever / Media Redacteur
HBO: Communicatie / DMC.

Lees meer over deze vacatures