Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online Marketing Café Zwolle – Marketing Automatio

31 oktober 2019 @ 15:00 - 18:00

Wat is Marketing Automation en hoe volg je de leads op. Martin Koekenberg (Partner ActiveCampaign) en Koen Stam (Teamleader) praten je bij.

Online marketing, het klinkt lastig maar je kunt het zelf leren en dus zelf doen. In het ‘Online Marketing Café’ ontmoet je mensen die er ook hun eigen online marketing doen en ook op zoek zijn naar bepaalde antwoorden of even willen klankborden met mede ondernemers.

DeOnlineStrateeg.nl organiseert elke laatste donderdag van de maand een online marketing café in Zwolle (Café de Gezelligheid). Elke editie heeft een eigen onderwerp en start met een spreker over een online marketing onderwerp.

De volgende editie is op 31 oktober 2019. We starten om 15:30 (inloop vanaf 15:00) met een inspirerende presentatie tot omstreeks 17:00 waarna in het café nog nagepraat kan worden met mede bezoekers, de sprekers en DeOnlineStrateeg.nl.

Programma / onderwerpen

Marketing Automation met ActiveCampaign en lead opvolging met Teamleader.

Email marketing blijft een effectieve methode om leads te genereren. Daarnaast is het een mooie manier om je klanten op de hoogte te houden. Maar vaak zijn dit handmatige acties die soms lijken op een shot hagel richting je klanten. Het effect van je mailcampagne is wel te meten, maar je campagne is niet makkelijk te sturen.

Waarom geen e-mails naar je klanten sturen op basis van hun activiteiten op je website in combinatie van de interesses van die betreffende klant? Met ActiveCampaign is het mogelijk om automatisch gepersonaliseerde e-mails te versturen op het juiste moment voor die betreffende klant, we noemen dit ook wel marketing automation. Maar marketing automation is meer! Martin Koekenberg neemt je mee in de mogelijkheden van emailmarketing 2.0 met ActiveCampaign.

Als je eenmaal een campagne hebt lopen en er komen leads op moet je dat natuurlijk borgen en opvolgen. Hoe ga je dat proces inrichten? DeOnlineStrateeg.nl rolt daar vaak Teamleader voor uit. ActiveCampaign & Teamleader zijn ook prima te koppelen. Maar wat kun je meer met Teamleader. Jisse Plaggenborg van Teamleader komt uitleggen wat de meerwaarde is van Teamleader in je online marketing. Natuurlijk kijken we ook verder naar de mogelijkheden van Teamleader.

Jisse Plaggenborg is partner manager en verantwoordelijk voor Strategic Partnerships & Business Development bij Temleader.

We sluiten om 17:00 af met een borrel aangeboden door Teamleader.

Investering

Je investering voor deelname aan dit unieke event is € 30,- (€ 24,79 excl. BTW ).

Wil jij in contact komen met mede ondernemers die ook bezig zijn met hun eigen online marketing? Meld je dan nu aan voor het ‘Online Marketing Café’.

Tot ziens in Café de Gezelligheid, Het Online Marketing Café in Zwolle.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

Het Online Marketing Café wordt georganiseerd in de binnenstad van Zwolle.

  • Parkeren kan op verschillende locatie’s en op loopafstand van Café de Gezelligheid.
  • Parkeergarage: Q-park – Maagjesbolwerk.
  • Parkeergarage: Q-Park – Het eiland.
  • Parkeergarage: Katwolderplein.
  • Parkeergarage: Noordereiland.

Meer informatie over parkeren in Zwolle.

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

Voor vragen kun je een mail sturen naar info@deonlinestrateeg.nl.

Wat is het restitutiebeleid?

Tot 7 dagen voor aanvang kun je kosteloos annuleren.

Je kunt je kaart ook doorgeven aan een collega ondernemer. Laat het ons dan wel even weten zodat we op de hoogte zijn van wie er komt.

Wat zijn het minimaal aantal deelnemers?

Voor elke editie zijn er een minimaal aantal deelnemers om uit de kosten te komen. Natuurlijk volgt dan automatisch een restitutie.

Moet ik mijn ticket afgedrukt meenemen?

Je kunt je ticket afgedrukt meenemen, maar het kan ook online via de Eventbrite app of een pdf.

Is mijn registratie of ticket overdraagbaar?

Ja, dat is geen probleem. We stellen het erg op prijs als je ons doorgeeft wie er komt. Je kunt zelf je registratie online aanpassen of ons een mail sturen (info@deonlinestrateeg.nl)

Is het goed als de naam op mijn ticket of registratie niet overeenkomt met die van de bezoeker?

Nee dat is geen probleem, maar om extra handelingen te voorkomen vragen we je om bij een overdracht van je ticket ons de juiste informatie te geven. Dit kan online of via info@deonlinestrateeg.nl.

Gegevens

Datum:
31 oktober 2019
Tijd:
15:00 - 18:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-online-marketing-cafe-zwolle-marketing-automatio-70891962769

Organisator

DeOnlineStrateeg.nl
Site:
https://www.eventbrite.nl/o/deonlinestrateegnl-13186550202

Locatie

Café de Gezelligheid
11 Gasthuisplein, 8011 SB Zwolle
Zwolle, 8011 SB NL
+ Google Maps